Bikin buku tamu di wordpress

Widget Teks di Sidebar WordPress.com seperti kita tahu hanya dapat diisi dengan kalimat atau kode html. Sedang kode javascript tidak bisa berfungsi. Ini karena memang akses javascript di wordpress.com di disabled oleh yang punya wordpress.com. Dengan demikian, kita tidak dapat memasang segala tambahan aksesoris yang memakai javascript seperti iklan AdSense, dan segala iklan apapun. Kalau Anda ngeblog gratis sambil ingin pasang iklan, sebaiknya di blogger.com / blogspot saja.
Yang terpenting lagi, kita tak dapat memasang shoutbox atau guestbook di sidebar kita. Karena, ya itu tadi, shoutbox memakai javascript. Tapi jangan kuatir, ada juga cara mudah untuk membuat bukutamu / guestbook di wordpress. Ikuti langkah praktis berikut:

1. Setelah login, klik “Kelola” atau “Manage”
2. Klik “Halaman” atau “Pages”
3. Klik “Buat Halaman Baru” atau “Create New Page”
4. Kasih nama “Bukutamu” atau “Guestbook”
5. Klik “Terbitkan” atau “Publish”
6. Selesai. Anda sekarang sudah punya bukutamu yang akan ditampil di bagian menu blog Anda.

Hasil CoPas dari :http://afatih.wordpress.com/

Hasil pencarian dari :

  • buku tamu di wordpress (49)
  • buku tamu wordpress (41)
  • membuat buku tamu di wordpress (31)
  • aksesoris wordpress (26)
  • cara membuat buku tamu di wordpress (20)
  • aksesoris untuk wordpress (12)
  • widget buku tamu wordpress (10)
Jika artikel diatas bermanfaat bagi anda, jangan lupa menulis komentarnya dan berlangganan subscribing to the RSS feed. TERIMA KASIH

9 Responses to Bikin buku tamu di wordpress

  1. zonna says:

    music and movies…

  2. sep sep.. gak ada skrip yang lebih detail gan?

  3. PnC Oto Shop says:

    cara settingnya gimana ya..binggung..sama form testimonial sama ga ya
    PnC Oto Shop

  4. titoparadise says:

    thx buat tutor nya ya..

  5. tricajus says:

    wow! keren banget infonnya nih. thx ya mas.

  6. admin says:

    sekedar berbagi aja dan semoga bermanfaat 🙂

  7. Pakai Blog yang gratisan memang repot. pakai jasa CBOX aja gak bisa he…he… Makasih gan infonya

  8. Medi says:

    Makasi infonya, mau praktek dulu gan biar tahu hasilnya, nanti kalau saya bingung saya balik ke sini lagi ya…

  9. mending pake blog bayar bro,,cari rumah yu di rumah dijual murah di kendari

  10. GymGuyTret says:

    You would have to reside in the rest you will ever have in a hermetically covered suit (and it would be a short life because you couldn’t eat or drink.) Luckily, there are ways to counteract some waste and pollutants. Strawberries, apples, and tomatoes are cases detox factory of the types of foods where organic and natural really does subject. Also avoid sucking in second-hand smoke so far as possible, and make an effort to use natural cleaning products to completely clean your home, to avoid needless exposure to harsh chemicals.
    Proponents of the practice also believe that the salt draws toxins from your body by causing you to sweating them from your skin. This is done by detatching impurities from the bloodstream in the liver, where toxins are processed for elimination. You could factory fat removal wholesale help your body perform these procedures with the help of regular cleansing. These natural salts are also thought to help purify your colon when added to water.
    Doing a home colon cleanse is much more comfortable than going to a clinic. We check out the 28 simplest, easiest, and undoubtedly most reliable ways of getting the bad waste out and welcoming in the elements that your system https://1i1.me/40 needs. Chad Sarno, research and development chef for Overall Foods’ Health Begins Here initiative suggests you reconfigure your diet this year. If you’ve never performed a detox, I would recommend the 9 Step Body Cleanse.
    Though you never want to go to extreme measures where your daily diet is concerned, there are a few ideas that can work wonders. Yoga , Qigong and meditation are simple and effective ways to alleviate stress by resetting your physical and mental reactions to the inevitable stress life provides https://1i1.me/3x. Maybe two days and nights if you are chugging water and exercising to the point of sweating a lot, A LOT.
    Poisons are any compound that may be poisonous or cause negative health results. Some benefits, she says, include focusing on unexplained head aches and back pain, preventing weight loss chocolate snack against memory loss, strengthening the body against allergic reactions, and flushing dangerous chemicals out of one’s body. It can help you stay fit and boosts the working of the body and mind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + eight =